CV Ketels

 

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Duurzame CV Ketels van ITD Drachten

Duurzaamheid voorop

Het laten plaatsen van een nieuwe cv-ketel, niet het leukste klusje. Een flinke investering waar niemand blij van wordt. Toch is het na 15 jaar toch écht tijd om de oude energie slurpende cv-ketel om te wisselen voor een efficiënte ketel. En waarom deze mogelijkheid niet benutten om te gaan voor duurzame CV ketel?

Bij ITD geloven wij in duurzaamheid. Duurzame CV ketels mogen daarom in ons assortiment niet ontbreken. Door te kiezen voor een hoogrendement CV ketel draagt ook u, uw steentje bij aan het verduurzamen van onze wereld. Leuke bijkomstigheid is dat u ook nog eens bespaart op uw energierekening. Ook niet geheel onbelangrijk. Een zuinige CV Ketel is dus goed voor uw portemonnee maar ook voor de wereld!

Al onze CV Ketels geleverd met slimme thermostaat

Een CV ketel is tegenwoordig niet meer compleet zonder een slimme thermostaat. Daarom leveren wij bij installatie van onze CV ketels standaard een slimme thermostaat. Onze thermostaten zijn eenvoudig in gebruik en zijn daarnaast ook nog eens een aanwinst voor uw interieur. Ook aan het design is gedacht. 

Door middel van een slimme thermostaat bent u nog beter in staat uw CV ketel te programmeren zoals u dat wilt, want een zuinige CV ketel is zo zuinig als zijn gebruiker.

Onze duurzame CV ketels

ITD kiest haar duurzame CV ketels met zorg. Alleen échte duurzame producten zijn voor ons goed genoeg. Wij zijn daarom erkend dealer van ATAG en Intergas. Beide voorlopers op het gebied van duurzaamheid en hoogrendement cv ketels.

Klik op de merken en lees meer over de specificaties van de CV ketels die wij leveren.

ATAG CV ketels

ATAG CV Ketels staan bekend als sterke voorlopers om het gebied van duurzame CV ketels. De cv ketels van dit merk zijn erg zuinig, en dus beter voor consument én milieu. Ook komen de cv ketels van ATAG met een slimme thermostaat.

ATAG

Intergas CV ketels

Ook de cv ketels van Intergas doen het erg goed op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met een CV ketel van intergas kunt u tot wel 20% besparen op het gebied van CO2 uitstoot. De slimme thermostaat van intergas zorgt er ook altijd voor dat uw cv automatisch aan en aflaat wanneer nodig. Zo slaat de thermostaat bijvoorbeeld aan als u  bijna thuis bent, dankzij de verbinding met uw smartphone.  

Intergas

CV ketels in Friesland door ITD BV

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig of heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw CV? Bij Installatietechniek Drachten in Friesland kunnen wij u hier bij helpen. Wilt u meer weten of wilt u een offerte opvragen? Laat uw contactgegevens achter voor een gratis adviesgesprek.