itd

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo de echte installateur

Intergas CV Ketels

De CV ketels van Intergas hebben al jaren een leidende rol in de markt van CV Ketels. Ontwikkeling en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Reeds 50 jaar focust Intergas zich met succes op het perfectioneren van verwarmingsketels.

Door de zeer zuinige werking, dragen alle HR-ketels van Intergas hun steentje bij aan de vermindering van CO2-uitstoot in ons land. Door het installeren van een Intergas CV ketel kan in veel gevallen al een besparing gerealiseerd worden die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie van een besparing van 20% op CO2-uitstoot per woning. Duurzame en toekomst gerichte producten die wij graag bij u thuis installeren!

Inclusief Honeywell Lyric T6R

Een CV ketel is tegenwoordig niet meer compleet zonder een slimme thermostaat. Daarom leveren wij bij installatie van een Intergas CV ketel standaard een Honeywell Lyric T6R Thermostaat. De Honeywell Lyric T6R (draadloos) slimme thermostaat is geschikt voor vele typen CV Ketels en is zeer gebruiksvriendelijk. De thermostaat beschikt daarnaast over een app-functie. Download de gratis Honeywell-app op je smartphone of tablet en stel gemakkelijk het door u gewenste verwarmingsschema per dag in.

De Honeywell Lyric T6R is een echte slimme thermostaat: Hij weet na een week namelijk precies wanneer je wel en niet thuis bent. De thermostaat staat door het gebruik van slimme techniek altijd met je smartphone in verbinding. Wanneer je in een bepaalde straal rondom je huis bent, schakelt de thermostaat jouw warmtebron automatisch in. Zo leuk is thuiskomen nog nooit geweest!

Intergas HRE 28/24

Kenmerken

​-  Energiezuinige A-label pomp
-  CW 4 toestel (12,5 ltr./min. van 40 graden C)
-  Unieke 2-in-1 wisselaar
-  Tapwaterrendement 93,3%
-  CV rendement 107%
-  22,8 kW vermogen
-  15 jaar garantie op de wisselaar
-  2 jaar garantie op overige onderdelen

Prijs: € 1.945,-
Inclusief: Honeywell Lyric T6 klokthermostaat bedraad, expansievat, inlaatcombinatie, overstortventiel, gaskraan, montage en B.T.W.

Een duurzame Intergas Ketel bij u thuis?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen