Intergas cv ketels

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Intergas CV ketel kopen

Op zoek naar een nieuwe CV ketel? De CV ketels van Intergas hebben al jaren een leidende rol in de markt van CV ketels. Ontwikkeling en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Reeds 50 jaar focust Intergas zich met succes op het perfectioneren van verwarmingsketels. En een Intergas CV ketel kopen betekent bijdragen aan een betere wereld.

Door de zeer zuinige werking, dragen alle HR-ketels van Intergas hun steentje bij aan de vermindering van CO2-uitstoot in ons land. Door het installeren van een Intergas CV ketel realiseert u in veel gevallen al een besparing die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie van een besparing van 20% op CO2-uitstoot per woning. Een Intergas CV ketel is dus een duurzaam en toekomstgericht product dat wij graag bij u thuis installeren!

Een Intergas CV ketel koopt u inclusief de Honeywell Lyric T6R

Een CV ketel is tegenwoordig niet meer compleet zonder een slimme thermostaat. Daarom leveren wij bij installatie van een Intergas CV ketel standaard een Honeywell Lyric T6R Thermostaat. De Honeywell Lyric T6R (draadloos) slimme thermostaat is geschikt voor vele typen CV ketels en is zeer gebruiksvriendelijk. De thermostaat beschikt daarnaast over een app-functie. Download de gratis Honeywell-app op uw smartphone of tablet en stel gemakkelijk het door u gewenste verwarmingsschema per dag in.

De Honeywell Lyric T6R is een echte slimme thermostaat: hij weet na een week namelijk precies wanneer u wel en niet thuis bent. De thermostaat staat door het gebruik van slimme techniek altijd met uw smartphone in verbinding. Wanneer u in een bepaalde straal rondom uw huis bent, schakelt de thermostaat uw warmtebron automatisch in. Zo leuk is thuiskomen nog nooit geweest!

Intergas CV ketel bijvullen

Uw Intergas CV ketel bijvullen is nodig als de druk te laag is. Voor een goede werking moet de druk altijd tussen de 1 en 2 bar zijn. Is dit niet het geval, dan moet u de CV ketel bijvullen. Dit werkt als volgt:

Intergas HRE 28/24

Kenmerken

​-  Energiezuinige A-label pomp
-  CW 4 toestel (12,5 ltr./min. van 40 graden C)
-  Unieke 2-in-1 wisselaar
-  Tapwaterrendement 93,3%
-  CV rendement 107%
-  22,8 kW vermogen
-  15 jaar garantie op de wisselaar
-  2 jaar garantie op overige onderdelen

Prijs: € 1.945,-
Inclusief: Honeywell Lyric T6 klokthermostaat bedraad, expansievat, inlaatcombinatie, overstortventiel, gaskraan, montage en B.T.W.

Een duurzame Intergas Ketel bij u thuis?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen