Diensten

 

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Diensten van Installatietechniek & Domotica in Drachten

Wij zijn een technisch installatiebedrijf in Drachten. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en installeren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Welke diensten levert ITD in Drachten?

Wij zijn uw installatiebedrijf als u gebruik wilt maken van deze diensten:

Duurzame elektrotechniek door ITD Drachten

Wij kunnen u helpen met alle werkzaamheden op het gebied van Elektrotechniek. Bekijk hier wat we allemaal voor u kunnen doen op het gebied van Elektrotechniek

Zorgen voor verwarming en koeling

Ook op het gebied van verwarming en koeling kunnen wij u helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van uw cv ketel, het aanleggen van een vloerverwarming of waterpompinstallaties. Ook op het gebied van koeling helpt ITD uit Drachten, bijvoorbeeld met uw airconditioning of chillers.

Installatie van water en sanitair

ITD is uw installatiebedrijf als u op zoek bent naar water en sanitair installaties. Bekijk hier meer informatie over wat kunnen doen voor u.

Onderhoud van ventilatie- en luchtbehandelingsystemen

Ook voor uw ventilatie werkzaamheden is ITD er voor u. Voor onder andere mechanische ventilatie, CO2 gestuurde ventilatie en vraag gestuurde ventilatie. Lees hier meer informatie onze ventilatie werkzaamheden.

Dak- en zinkwerk werkzaamheden

Voor al uw dak en zinkwerken kan ITD u helpen. We kunnen onder andere dakgoten of hemelwater afvoeren voor u aanleggen. Ook kunnen we u helpen met nieuwbouw, reparatie of volledig vervangingen.

Riolering en hemelwaterafvoer vervangen of herstellen

We kunnen u helpen met uw binnen en buitenriolering, hemelwaterafvoer systemen en uw dakgoten.

Beveiligingstechniek voor bedrijven en privégebruik

U wilt uw huis natuurlijk ook goed beveiligen, laat u daarom helpen door ITD in Drachten. Wij kunnen u helpen met beveiligingsinstallaties.