beveiliging

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Beveiligingssystemen voor Bedrijven en privé gebruik

Ook voor beveiligingssystemen kunt u bij ITD Drachten terecht. Onze specialisten leggen zeer betrouwbare beveiligingssystemen aan bij zowel bedrijven, fabrieken, kantoren als in woningen. Alle beveiligingssystemen die wij leveren en installeren voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen die aan deze systemen gesteld worden. 

Bij ons kunt u terecht voor de o.a. de volgende installaties:

'Altijd het beste beveiligingssysteem voor uw bedrijf of huis door specialisten van ITD'

Beveiligingssystemen voor bedrijven

Beveiligingssystemen bij bedrijven zijn vaak van onschatbare waarde. Kantoren, bedrijfspanden, fabrieken en opslagruimten met goederen zijn vaak gesitueerd op geïsoleerde terreinen en hebben hierdoor vaak grote veiligheidsrisico's. Een goed geïnstalleerd inbraakpreventiesysteem is dus zeker geen overbodige luxe. Liever uw bedrijfspand beveiligen dan achteraf spijt hebben dat u dit niet gedaan heeft.

Daarnaast staan veel bedrijven ook niet stil bij de veiligheid tijdens de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Als bedrijf ontvangt u vast met regelmaat bezoekers en leveranciers en zijn er dagelijks vaak meerdere medewerkers aanwezig. Ook dit brengt de nodige risico's met zich mee.

Met een goed beveiligingssystemen heeft u de touwtjes zelf in handen en bent u in staat de beveiligingsrisico's in te perken. ITD in Drachten heeft in de afgelopen jaren meerdere fabrieken, kantoren, winkels en verzamelgebouwen voorzien van betrouwbare beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties en gebouwbeheersystemen. 

Onze adviezen en de installatie van een inbraakpreventie- en/of beveiligingssystemen voor bedrijven is altijd maatwerk. ITD helpt u de juiste keuze te maken tussen de verschillende zakelijke beveiligingssystemen, de subsidie mogelijkheden en waar aan u moet voldoen voor uw borg certificaat.

Veiligheid bij brand

Ook brandgevaar ligt bij veel bedrijven op de loer. Zo kunnen bijvoorbeeld machines brandgevaarlijk zijn, kan er kortsluiting plaatsvinden of wordt er gewerkt met ontvlambare stoffen. Ook een goed brandbeveiligingssysteem is dus essentieel voor een onderneming. ITD heeft in de afgelopen jaren vele brandbeveiligingssystemen geïnstalleerd volgens NEN 2535 of NEN 2575. Meer weten? 

Lees hier meer over brandbeveiligingssystemen.

Onderhoud van beveiligingssystemen

Het onderhoud van beveiligingssystemen is van essentieel belang. U heeft namelijk niet voor niets een brandmeldinstallatie of inbraakpreventie systeem. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat deze door gebrekkig onderhoud of andere omstandigheden niet werkt. 

ITD Drachten weet precies welke onderdelen essentieel zijn in het onderhoud van dergelijke systemen. Wij nemen daarom het complete onderhoud van de systemen voor onze rekening. Denk hierbij aan het verplichte jaarlijkse vervangen van de noodverlichting, het vervangen van accu's van systemen en het vervangen van defecte onderdelen binnen de installaties.

Onderhoud met gebouwbeheerssystemen

Naast het onderhoud van beveiligingssystemen is het ook mogelijk het complete onderhoud van de geïnstalleerde installaties aan ons uit te besteden. Op het gebied van gebouwbeheerssystemen werken wij samen met een aantal partners die u kunnen voorzien van duurzame adviezen zodat de installaties in uw pand of gebouw in optimale conditie blijven.

Meer weten over de beveiligingssystemen van ITD Drachten?

Wilt u meer weten of direct een offerte voor uw situatie opvragen? Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op en maken wij een offerte of plannen wij een gratis adviesgesprek.

Gratis Adviesgesprek