brandbeveiliging

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Brandbeveiligingssystemen & -installaties

Brandbeveiligingssystemen en brandbeveiligingsinstallaties zijn voor veel bedrijven noodzakelijk goed. We staan er niet altijd bij stil maar elk jaar worden er toch weer een aanzienlijk aantal bedrijfspanden verwoest door brand. In 2016 werd er zelfs een top gemeten in het aantal miljoenenbranden.

Het belang van goede brandbeveiliging moet dus niet onderschat worden. Een goede brandbeveiligingsinstallatie zorgt ervoor dat de kans op brand aanzienlijk verkleind wordt. Heeft u dus nog geen goed werkend brandbeveiligingsinstallatie? Dan wordt dat hoog tijd!

Grote risico's na brand

Een brand in een bedrijfspand brengt grote risico's met zich mee. Het is zelfs zo dat ongeveer 50% van de bedrijven binnen twee jaar na een brand het faillissement moeten aanvragen! Dat wilt u toch niet?

Daarnaast is het ook nog eens zo dat het Bouwbesluit, de Arbowetgeving en richtlijnen van verzekeraars strenge eisen stellen aan de brandbeveiliging van uw pand. Eens te meer een reden om eens goed te kijken naar de brandveiligheid in uw bedrijf.

Brandbeveiligingsinstallaties door ITD Drachten, Friesland

Het op tijd signaleren en bestrijden van brand in combinatie met het tijdig ontruimen van een pand, kan de schade fors beperken en er zelfs voor zorgen dat er mensenlevens gered worden. Juiste brandbeveiliging is daarom van levensbelang.

De specialisten van ITD weten precies wat een goed passende installatie is om brand te voorkomen in uw bedrijfspand. Wij nemen u mee in de soms onduidelijke wettelijke eisen en bepalen samen wat de beste brandbeveiliging is voor uw bedrijfspand en wat uw wettelijke verplichtingen zijn.

U kunt bij ons terecht voor alle:

Brandveiligheid: Hoe aan te pakken?

Als gespecialiseerd installatiebedrijf zijn wij de juiste partner voor al uw vragen op het gebied van brandbeveiliging. Door ons steeds te blijven ontwikkelen en bij te scholen, kunnen wij u goed adviseren over alle aspecten van brandbeveiliging. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand optimaal beschermd is tegen brand.