Brandbeveiligingssystemen & -installaties

Brandbeveiligingssystemen en brandbeveiligingsinstallaties zijn voor veel bedrijven noodzakelijk goed. We staan er niet altijd bij stil maar elk jaar worden er toch weer een aanzienlijk aantal bedrijfspanden verwoest door brand. In 2016 werd er zelfs een top gemeten in het aantal miljoenenbranden.

Het belang van goede brandbeveiliging moet dus niet onderschat worden. Een goede brandbeveiligingsinstallatie zorgt ervoor dat de kans op brand aanzienlijk verkleind wordt. Heeft u dus nog geen goed werkend brandbeveiligingsinstallatie? Dan wordt dat hoog tijd!

 

Contact met de specialisten van ITD

 

Grote risico's na brand

Een brand in een bedrijfspand brengt grote risico's met zich mee. Het is zelfs zo dat ongeveer 50% van de bedrijven binnen twee jaar na een brand het faillissement moeten aanvragen! Dat wilt u toch niet?

Daarnaast is het ook nog eens zo dat het Bouwbesluit, de Arbowetgeving en richtlijnen van verzekeraars strenge eisen stellen aan de brandbeveiliging van uw pand. Eens te meer een reden om eens goed te kijken naar de brandveiligheid in uw bedrijf.

Brandbeveiligingsinstallaties door ITD Drachten, Friesland

Brandbeveiligingssystemen

Het op tijd signaleren en bestrijden van brand in combinatie met het tijdig ontruimen van een pand, kan de schade fors beperken en er zelfs voor zorgen dat er mensenlevens gered worden. Juiste brandbeveiliging is daarom van levensbelang.

De specialisten van ITD weten precies wat een goed passende installatie is om brand te voorkomen in uw bedrijfspand. Wij nemen u mee in de soms onduidelijke wettelijke eisen en bepalen samen wat de beste brandbeveiliging is voor uw bedrijfspand en wat uw wettelijke verplichtingen zijn.

U kunt bij ons terecht voor alle:

Brandveiligheid: Hoe aan te pakken?

Als gespecialiseerd installatiebedrijf zijn wij de juiste partner voor al uw vragen op het gebied van brandbeveiliging. Door ons steeds te blijven ontwikkelen en bij te scholen, kunnen wij u goed adviseren over alle aspecten van brandbeveiliging. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand optimaal beschermd is tegen brand.

Wilt u meer weten over brandbeveiliging? 

Contact opnemen met ITD

ITD Installatiebedrijf & Domotica

Het Helmhout 45, 9206 AZ,
Drachten, Friesland

T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Sitemap

Wij zijn aangesloten bij:
  • Sterkin Erkende Installateurs (Gas/Water/Elektriciteit)
  • Select Dealer van Atag verwarmings- en zon-energie-systemen
  • Specialist in ontwerp, installatie en onderhoud van (Brink) Luchtverwarming

 

BIJ STORINGEN BELLEN: 0512-541030

 
T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Serviceabonnement afsluiten

Afspraak maken

Installateur nodig?

Wij zijn aangesloten bij:

ATAG CV-Ketel
Brink
sterkin logo de echte installateur
 

Bekijk onze serviceabonnementen

ITD Installatietechniek
ITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & Domotica