Dak- en zinkwerk

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Dak- en zinkwerk

Dakwerk door ITD Drachten:

Uw dakwerk is bij ons in goede handen. Als allround duurzaam installatiebedrijf zorgen wij ook voor de renovatie van uw dak of werkzaamheden voor een nieuwbouw project. Dit hoort volgens namelijk zeker binnen het duurzame totaalplaatje van een woning. Onze deskundigheid op het gebied van dakbedekking vindt u hieronder. 

Bitumen dakbedekking

Heeft u bijvoorbeeld een plat dak? Dan is de Bitumen Dakbedekking in veel gevallen het meest geschikt. Bij uitzondering kan de dakbedekking ook toegepast worden op een hellend dak. De helling van dit dak mag echter maar zeer minimaal zijn. 

Bitumen dakbedekking is nog altijd populair in Nederland. Dit is mede doordat het een erg duurzaam materiaal is, dat lang mee gaat. Wat ook niet geheel onbelangrijk is: Het is voor ons een eenvoudig materiaal om mee te werken. Dit zorgt ervoor dat we snel en efficiënt uw dakbedekking kunnen aanbrengen.

EPDM Dakbedekking

Steeds populairder wordt de EPDM Dakbedekking. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Voor velen is een EPDM dak bekend als een 'rubberdak'. Dit komt door de rubberachtige gevoel van het dak.

EPDM Dakbedekking heeft een aantal belangrijke voordelen:

Levensduur van meer dan 50 jaar en ook nog Recyclebaar

Een belangrijk punt dat extra uitgelicht dient te worden is de levensduur van de EPDM Dakbedekking. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een levensduur van meer dan 50 jaar mogelijk is. Naast de lange levensduur en de hoge kwaliteit van een EPDM dak is het dak ook nog eens recyclebaar en milieu vriendelijk Een EPDM Dak past wat ons betreft een volwaardig onderdeel binnen het begrip duurzaam wonen en mag hierdoor met recht een verantwoord dak te noemen.

Zinkwerk door ITD Drachten: