Elektrotechniek

 

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Elektrische installatie laten uitvoeren door ITD?

Bij ITD zit u goed als u behoefte heeft aan verscheidene soorten elektrotechnische installaties. Voor in welk soort gebouw of setting dan ook. Wij zijn lid van Sterkin Erkende Installateurs en hebben jarenlange ervaring met de installatie van elektrotechnische installaties.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Elektrotechniek ITD Drachten

Elektrotechniek ITD Drachten is een duurzaam elektrotechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties voor woningen, industrie en utiliteit. Naast het aanleggen, onderhouden en vervangen houden wij ons ook bezig met keuringen en inspecties van uw elektrotechnische installaties.

Duurzame elektrotechniek

Dan bent u bij ITD aan het juiste adres. Door onze ervaring en expertise bent u bij ons gegarandeerd voor een feilloze elektrotechnische installatie. Wij kunnen voor veel soorten elektrotechnische installaties onderhanden nemen en wij zijn een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wij passen wij bij voorkeur bij al onze elektrotechnische installaties energiebesparende en milieu-ontlastende installatietechnieken toe.

Elektrotechniek ITD

Elektronische installaties

In het onderstaande lijstje kunt u alle elektrotechnische installaties vinden die wij voor u kunnen aanleggen en vervangen. Ook kunnen wij bij deze elektrotechnische installaties onderhoud, keuringen en inspecties uitvoeren:

Wij weten wat u wilt

Bij ITD zit u goed als u behoefte heeft aan verscheidene soorten elektrotechnische installaties. Voor in welk soort gebouw of setting dan ook. Wij zijn lid van Sterkin Erkende Installateurs en hebben jarenlange ervaring met de installatie van elektrotechnische installaties, wij weten wat de klant wil en verwacht. Wij helpen u graag met het aanleggen en vervangen van elektrotechnische installatie of voor keuringen, inspecties of onderhoud hiervan.

Behoefte aan onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!