gasleidingen

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Gasleiding Aanleggen of Verleggen

ITD: Uw Gasinstallateur in Friesland

Zit er een verhuizing of verbouwing aan te komen en moet u een gasleiding aanleggen of moet u een nieuwe gasleiding aanleggen? Dan laat u dit zorgvuldige werk vanzelfsprekend over aan een specialist. Gas is een namelijk een zeer ontbrandbaar product, met grote risico's.

Het is daarom ook zaak dat er erg nauwkeurig wordt gewerkt.  De gevaren bij een verkeerde installatie zijn te groot om risico’s te nemen bij deze klus.  De leidingen moeten volledig dicht zijn en dienen correct te zijn aangesloten, anders vormen zij een direct levensgevaar. Ontsnappend gas is namelijk extreem brandbaar en kan tot ontploffing komen. 

Daarom raden wij te allen tijde af om zelf de gasleidingen aan te leggen. Laat dit altijd doen door een erkende specialist met ervaring met het aanleggen van gasleidingen. ITD is uw specialist voor gas installaties tot en met 100 mbar.

Wanneer een gasleiding aanleggen of verleggen

Het aanleggen en verleggen van gasleidingen kan noodzaak zijn wanneer u bijvoorbeeld:

De ervaren gasmonteurs van ITD kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis gasleidingen voor u aanleggen of verleggen.

Gasleiding aanleggen/verleggen kosten

Een gasleiding laten aanleggen of laten verleggen en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Wij bespreken graag samen met u het project en nemen het aanleggen of verleggen graag uit uw handen. Elk project is weer anders en daarom maken wij in alle gevallen een offerte op basis van uw situatie. Zo heeft u altijd een goed beeld van de kosten in uw specifieke geval.

De prijzen voor het laten aanleggen of verleggen van gasleidingen door ITD Drachten zullen bij ons altijd marktconform zijn. Bij ons betaald u nooit teveel. Maak direct een vrijblijvende afspraak.