Riolering & Hemelwaterafvoer

Rioleringsproblemen verhelpen

Rioolproblemen, een ergernis voor vele huishoudens. Niets is vervelender dan stankoverlast. Of het nu in het toilet, de keuken, de badkamer of uw huisaansluiting is. U belt een rioleringsbedrijf en wilt het riool laten ontstoppen. Opgelost denkt u. Helaas is niets minder waar en heeft u na een aantal weken wederom last van rioleringsproblemen. 

Waarschijnlijk is het zo dat een reiniging niet meer voldoet en dat het riool gedeeltelijk of in zijn geheel vervangen moet worden om van de stankoverlast af te komen. Voor deze service kunt u rekenen op de kennis en ervaring van ITD in Drachten. 

Woonachtig in Friesland of Groningen? Dan lost ITD uw rioolproblemen op en verzorgen wij voor u zowel het kap en breekwerk als de opbouw van de nieuwe riolering. Wij voeren daarnaast ook nog het puin en afval af. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Het oplossen van uw rioolproblemen worden van A tot Z geregeld door ons.

U kunt voor de volgende rioleringszaken bij ons terecht:

Let op: Als installateur kunnen wij u helpen met het binnen en buitenriool op uw grond. Het hoofdriool buiten uw erfgrond is in veel gevallen eigendom van de gemeente waarin u woont. De werkzaamheden aan het hoofdriool zijn dan ook voor rekening van de gemeente. 

Hemelwaterafvoer

hemelwaterafvoer

Ook een regenpijp oftewel hemelwaterafvoer verdiend de juiste aandacht. Het riool voert namelijk niet alleen afvalwater afkomstig uit uw woning af. Ook het hemelwater wordt afgevoerd door uw riool. Het is dan ook belangrijk dat uw hemelwaterafvoer een goede aansluiting heeft op uw riool. Daarnaast is het aan te raden om uw dakgoten en regenpijpen goed schoon te houden en tijdig te laten vervangen. Voor het realiseren en herstellen van hemelwaterafvoer bent u bij ITD aan het juiste adres.

Wij verzorgen:

Onze Service

Is uw hemelwaterafvoer of riolering aan vervanging of herstel toe? Dan is ITD Installatietechniek u graag van dienst. Wij zijn actief in de regio Friesland en Groningen en komen graag bij u thuis. 

Hemelwaterafvoer of Riolering herstellen?

Direct een afspraak maken

ITD Installatiebedrijf & Domotica

Het Helmhout 45, 9206 AZ,
Drachten, Friesland

T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Sitemap

Wij zijn aangesloten bij:
  • Sterkin Erkende Installateurs (Gas/Water/Elektriciteit)
  • Select Dealer van Atag verwarmings- en zon-energie-systemen
  • Specialist in ontwerp, installatie en onderhoud van (Brink) Luchtverwarming

 

BIJ STORINGEN BELLEN: 0512-541030

 
T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Serviceabonnement afsluiten

Uw riolering en hemelwater goed geregeld?

Er zijn geen kosten en verplichtingen verbonden aan het maken van een afspraak.

Wij zijn aangesloten bij:

ATAG CV-Ketel
Brink
sterkin logo de echte installateur
 

Bekijk onze serviceabonnementen

ITD Installatietechniek
ITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & Domotica