ventilatie

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Ventilatie Systemen | Friesland | Groningen | Drenthe |

Ventilatie & Luchtbehandeling door ITD Drachten

Ventilatie en schone lucht in uw huis zijn beide ontzettend belangrijk. Toch zijn niet alle huizen up-to-date als het gaat om ventilatie en luchtbehandeling. Enerzijds kan dit komen door het ontbreken van een ventilatiesysteem.

Anderzijds kan het ook liggen aan het onderhoud als er wel een ventilatiesysteem aanwezig is in het huis. ITD in Drachten is uw partner op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Zo zorgen wij voor de nieuwbouw van installaties, maar ook voor het onderhoud en de vervanging ervan!

De systemen van ITD   

 Onderhoud van een ventilatiesysteem of luchtbehandelingssystem

Het onderhoud van een ventilatie- of luchtbehandelingssysteem is iets waar vaak overheen gekeken wordt. Toch is het van essentieel belang dat uw systeem goed onderhouden wordt. Tijdig onderhoud zorgt niet alleen voor een goed werkend systeem, het zorgt er ook voor dat de systemen langer mee kunnen. Hiervoor kunt u bij ITD terecht. Wij zorgen voor het onderhoud en stellen u tijdig op de hoogte zodra uw installatie aan vervanging of groot onderhoud toe is.

Bekijk hier onze service abonnementen>>>

Vervangen van een ventilatie systeem?

Is de ventilatie unit erg lawaaiig en is de afzuiging niet meer wat het geweest is? Dan is het tijd voor de vervanging van de unit. De belangrijke onderdelen van een ventilatiesysteem dienen eens in de zoveel tijd vervangen moet worden. Ook zijn de systemen in de afgelopen jaren doorontwikkeld. Veel ventilatiesystemen zijn een stuk zuiniger geworden. Door de het systeem te vervangen worden uw stroomkosten lager.

Als uw systeem aan vervanging toe is, raden wij het ten zeerste aan om ook de rest van het systeem te laten reinigen. Vraag één van onze specialisten om advies als u twijfelt over de werking van uw systeem. Wij voorzien u graag van advies. Klik op onderstaande button of bel 0512 54 10 30.

Nieuw ventilatiesysteem laten installeren?

Wilt u een nieuw ventilatiesysteem laten installeren omdat uw oude verouderd is of niet meer werkt? Dan zijn er diverse opties mogelijk. Klik op een van de bovenstaande foto's van de systemen om meer te lezen over de werking en het installeren ervan. Hulp nodig en weten wat nou het beste past bij uw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze specialisten en plan een vrijblijvende afspraak in!