Sanitair installaties en reparaties in Friesland:

Wit u een badkamer of toilet vervangen? Of heeft uw sanitair misschien reparaties nodig? Wij helpen u graag met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc’s. Naast de installatie doen wij nog meer. Zo kunnen wij uw hele badkamer verzorgen, van het leidingwerk tot aan het tegelwerk. Bij ITD kunnen we helpen met:

installateur nodig? Neem contact op!

Een sanitair installeren of renoveren in Friesland

Een nieuw sanitair installeren is een ingewikkeld project, of het om een douche, WC of completen badkamer gaat. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om een compleet nieuwe badkamer, komt er meer kijken dan alleen de installatie van sanitair. Denk maar eens aan het leidingwerk, de betegeling of het plaatsen van wanden. Wij kunnen al deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren, zodat u kunt genieten van een perfecte badkamer. Zo kunnen wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Sanitair reparaties en onderhoud in Friesland

Het kan gebeuren dat uw sanitair niet meer goed werkt. Zo kan een toilet bijvoorbeeld niet goed doortrekken, of begint een douche te lekken. Ook hierbij kan ITD u helpen. Als er een reparatie aan uw sanitair nodig is kunt u dit het beste zo snel mogelijk laten doen, om nog meer schade te voorkomen.

Hulp met uw badkamer ontwerp

Het ontwerpen van een badkamer is een ingewikkeld proces. Er moet onder andere worden gekeken naar de mogelijkheden van de aansluitingspunten, en natuurlijk hoe het eindresultaat er uit ziet. Daarom helpen wij u ook graag door te adviseren over het ontwerp van uw (design) badkamer.

Sanitair installatie in Friesland door ITD

Voor advies, ontwerp en renovatie van uw badkamer en toilet kunt u bij de specialisten van ITD BV terecht. Met ons team kunnen wij een badkamer realiseren die geheel naar uw wensen is. Dit wordt afgestemd op uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gesprek met onze specialisten door het formulier in te vullen of direct contact op te nemen. Wij luisteren naar uw wensen en geven u deskundig advies.

installateur nodig? Neem contact op!

ITD Installatiebedrijf & Domotica

Het Helmhout 45, 9206 AZ,
Drachten, Friesland

T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Sitemap

Wij zijn aangesloten bij:
  • Sterkin Erkende Installateurs (Gas/Water/Elektriciteit)
  • Select Dealer van Atag verwarmings- en zon-energie-systemen
  • Specialist in ontwerp, installatie en onderhoud van (Brink) Luchtverwarming

 

BIJ STORINGEN BELLEN: 0512-541030

 
T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Serviceabonnement afsluiten

Afspraak maken

Installateur nodig?

Wij zijn aangesloten bij:

ATAG CV-Ketel
Brink
sterkin logo de echte installateur
 

Bekijk onze serviceabonnementen

ITD Installatietechniek
ITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & Domotica