Duurzaam

 

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie

Vrijblijvend adviesgesprek

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Duurzame energie

Wat is duurzame energie?

Duurzame energie is afkomstig uit bronnen die niet uitgeput raken, zoals zon, wind, aarde en water, en worden daarom ook wel hernieuwbare energie genoemd. Het grote voordeel van winning van duurzame energie is dat er geen milieuvervuilende CO2 vrijkomt en dat er geen sprake is van langdurige opslag van afval, zoals dat het geval is bij kernenergie.

Door het toepassen van duurzame energie behouden wij een goed en gezond leefmilieu, niet alleen voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties. Duurzame installateur nodig? Neem contact op!

Duurzame energie is schoon en onuitputtelijk!

In de afgelopen 20 jaar zijn de energietarieven aanzienlijk gestegen (CBS). De verwachting is dat vanwege het opraken van de bestaande fossiele energievoorraad (aardgas) de tarieven nog verder zullen stijgen.

Energie wordt duur!

Daarom wordt het ontwerpen en installeren van duurzame- en energiezuinige installaties steeds belangrijker in de installatiebranche. ITD past al sinds jaren duurzame installatietechnieken toe, niet alleen omdat wij zorgvuldig willen omgaan met het milieu, maar ook omdat wij een maatschappelijk verantwoorde onderneming willen zijn.

Energie besparen ligt nu in ieders handbereik!

ITD biedt diverse mogelijkheden om 'op maat gesneden' energie te besparen. Dit varieert van een energiezuinige hoogrendement cv-ketel tot een compleet energiebespaarplan voor uw gehele woning of bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan producten als: