Houtgestookte cv-ketel | ITD Drachten

Bespaar tot 40% met deze energiezuinige ketel

Heeft u een grote woning, een bedrijfspand of woont u in een huis waarin u duurzamer wilt stoken? Met houtgestookte cv-ketels kunt u tot wel 40% besparen ten opzichte van aardgas. Daarnaast kunt u voor het energiezuinig maken van uw huis gebruik maken van subsidies en financieringen. Zowel landelijk als regionaal zijn er tegenwoordig veel opties die erg interessant kunnen zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? ITD Installatietechniek uit Drachten adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem hier gemakkelijk contact met ons op of lees verder voor meer informatie over houtgestookte cv-ketels

Wilt u een energiezuinige ketel? Neem contact op!

Hoog rendement met een houtgestookte cv-ketel

Om een houtgestookte cv-ketel in werking te zetten wordt gebruik gemaakt van houtpellets. Dit zijn kleine, ronde staafjes die onder hoge druk geperst worden uit zuiver zaagafval, doorgaans afkomstig uit de houtverwerkende industrie. Hiermee uw huis verwarmen is, zoals u zich misschien wel kunt voorstellen, zeer duurzaam en milieuvriendelijk.Houtpellets voor houtgestookte cv-ketel

Het proces met de houtpellets werkt als volgt: doordat het zaagafval eerst wordt vergast, en dit ontstane gas vervolgens wordt verbrand, komt er net zoveel Co2 vrij als een boom tijdens een groeiproces opneemt. Hiermee is de zogenaamde koolstofkringloop rond, wat betekent dat er geen sprake is van Co2 uitstoot. Daarnaast zijn houtpellets, zolang er bomen geplant blijven worden, en duurzame en onuitputtelijke energiebron.

Energie besparen met ITD

ITD biedt diverse mogelijkheden om energie te besparen. Dit varieert van een energiezuinige hoogrendement cv-ketel tot een compleet energiebespaarplan voor uw gehele woning of bedrijfspand. Hierbij kunnen wij verschillende interessante producten inzetten, zoals bijvoorbeeld:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij adviseren u graag over uw persoonlijke mogelijkheden. Neem direct contact met ons op en begin spoedig met besparen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies!

ITD Installatiebedrijf & Domotica

Het Helmhout 45, 9206 AZ,
Drachten, Friesland

T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Sitemap

Wij zijn aangesloten bij:
  • Sterkin Erkende Installateurs (Gas/Water/Elektriciteit)
  • Select Dealer van Atag verwarmings- en zon-energie-systemen
  • Specialist in ontwerp, installatie en onderhoud van (Brink) Luchtverwarming

 

BIJ STORINGEN BELLEN: 0512-541030

 
T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Serviceabonnement afsluiten

Houtgestookte cv-ketel installatie

Er zijn geen kosten en verplichtingen verbonden aan het maken van een afspraak.

Wij zijn aangesloten bij:

ATAG CV-Ketel
Brink
sterkin logo de echte installateur
 

Bekijk onze serviceabonnementen

ITD Installatietechniek
ITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & Domotica