Led verlichting

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Laad uw LED verlichting in Drachten installeren door ITD

Wilt u ook energie zuiniger en milieu bewuste verlichting in huis, of heeft u extra advies of informatie nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dé installateur van LED verlichtingen in Drachten voor zowel particulieren als bedrijven. Geïnteresseerd? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een advies.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

LED verlichting voor bedrijven en particulieren

De laatste jaren heeft LED verlichting zich razendsnel ontwikkeld. LED staat voor Light Emitting Diode. LED- lampen worden steeds efficiënter en zijn nu in tegenstelling tot vroeger in verschillende lichtkleuren te verkrijgen. LED is de concurrentie aangegaan met de traditionele gloeilamp, TL, PL, spaarlampen en halogenen spots. Op het gebied van levensduur, energieverbruik en opwarmtijd heeft de LED- Familie de concurrentie al ver achter zich gelaten. ITD helpt u graag met het installeren van LED verlichting in Drachten en omgeving.

De voordelen van LED verlichting

Waarom LED verlichting beter is voor bedrijven

LED verlichting wordt tegenwoordig regelmatig als kantoorverlichting gebruikt. De bovengenoemde voordelen van LED gelden natuurlijk ook gewoon voor bedrijven, maar LED kantoorverlichting heeft nog een aantal extra voordelen. Zo zorgt LED in een kantoor ervoor dat de gehele ruimtes beter verlicht zijn wat goed voor de productiviteit is. LED verlichting voor bedrijven heeft ook nog eens extra financiële voordelen. Zo zijn er subsidies en belastingvoordelen bij het installeren van LED verlichtingen op uw kantoor. Voor meer informatie kijk naar de energie-investeringsafterk (EIA) en Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Het verschil tussen LED en TL

Ten opzichte van TL verlichting kunt u met LED verlichting een hoog lichtrendement behalen met warme sfeervolle lichtkleuren. Waar TL- buizen vaak een opstarttijd nodig hebben, geven LEDS direct licht. De LED familie heeft een uitgebreide lampencollectie in alle soorten en maten. Daarnaast bevatten deze lampen geen kwik waardoor deze lampen niet meer bij het chemisch afval behoren. Het laatste verschil zit in het design van de lampen. Door de vele maten, kleuren en maten passen LED lampen in ieder interieur zowel voor privé als zakelijk.

Duurzaamheid en LED

LED verlichting wordt ook wel groen licht genoemd en is dan ook zeer duurzaam. Geen kwik, laag in energieverbruik en lange levensduur. Het vervangen van uw huidige verlichting door LED is dus een investering maar levert u op bespaard op de langere termijn. Daarnaast hoeven deze lampen minder vaak vervangen te worden waardoor dit nog milieuvriendelijker is dan traditionele verlichting.