4 voordelen van een hout gestookte cv-ketel

Toe aan een nieuwe cv-ketel en/of wilt u graag energie besparen? Dan is het aanschaffen van een hout gestookte cv-ketel een goed idee. Vooral nu de koude dagen er aan komen dient u wel verzekerd te zijn van warmte. Er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft de unieke ketel. Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje.

1. U bespaart tot wel 40% op uw energierekening 

Woont u in een grote woning, of heeft u een bedrijfspand waarin u duurzamer wilt stoken? Met hout gestookte cv-ketels kunt u tot wel 40% besparen ten opzichte van aardgas. Het stoken van hout is namelijk veel goedkoper dan aardgas. Op deze manier bespaart u veel geld. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw huis of bedrijfspand binnen no time verwarmd is. Dat is heerlijk tijdens de koude winterdagen toch? 

2. Gebruiksvriendelijk en veilig voorop! 

Naast dat u geld bespaart zijn de hout gestookte cv-ketels heel veilig en gebruiksvriendelijk. Hoe gaat dat in zijn werking? Als er problemen in het systeem voorkomen, zoals bijvoorbeeld een defecte pomp, dan wordt gelijk de koelbeveiliging automatisch ingeschakeld. Op deze manier wordt de houtkachel naar een lage en veilige temperatuur gebracht, zodat er niks kan gebeuren. 

3. Draag uw steentje bij aan een gezond milieu  

Wilt u ook niks liever dan een steentje bijdragen aan een gezond milieu? Dan is een hout gestookte cv-ketel zeker iets voor u, want het unieke cv-ketel systeem valt onder Bio-energie. Dat betekent dat de energie, verwarmde water, wordt hergebruikt om uw gehele huis of bedrijfspand te verwarmen.  

4. Creëer een aangename warmte en een huiselijk sfeer 

Een hout gestookte cv-ketel biedt vele voordelen, maar het is natuurlijk ook heel gezellig in uw huis of bedrijfspand. Op deze manier creëert u een aangename warmte en een huiselijke sfeer. Als u aan een openhaard denkt dan denkt u waarschijnlijk dat alleen de kamer waar de openhaard staat verwarmd wordt. Maar dat is bij de hout gestookte cv-ketel niet het geval, want deze ketel zorgt ervoor dat het hele huis verwarmd wordt.  

ITD Installatiebedrijf & Domotica

Het Helmhout 45, 9206 AZ,
Drachten, Friesland

T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Sitemap

Wij zijn aangesloten bij:
  • Sterkin Erkende Installateurs (Gas/Water/Elektriciteit)
  • Select Dealer van Atag verwarmings- en zon-energie-systemen
  • Specialist in ontwerp, installatie en onderhoud van (Brink) Luchtverwarming

 

BIJ STORINGEN BELLEN: 0512-541030

 
T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Serviceabonnement afsluiten

Afspraak maken

Installateur nodig?

Wij zijn aangesloten bij:

ATAG CV-Ketel
Brink
sterkin logo de echte installateur
 

Bekijk onze serviceabonnementen

ITD Installatietechniek
ITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & Domotica