Hout gestookte cv-ketel

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

4 voordelen van een hout gestookte cv-ketel

Toe aan een nieuwe cv-ketel en/of wilt u graag energie besparen? Dan is het aanschaffen van een hout gestookte cv-ketel een goed idee. Vooral nu de koude dagen er aan komen dient u wel verzekerd te zijn van warmte. Er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft de unieke ketel. Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje.

1. U bespaart tot wel 40% op uw energierekening 

Woont u in een grote woning, of heeft u een bedrijfspand waarin u duurzamer wilt stoken? Met hout gestookte cv-ketels kunt u tot wel 40% besparen ten opzichte van aardgas. Het stoken van hout is namelijk veel goedkoper dan aardgas. Op deze manier bespaart u veel geld. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw huis of bedrijfspand binnen no time verwarmd is. Dat is heerlijk tijdens de koude winterdagen toch? 

2. Gebruiksvriendelijk en veilig voorop! 

Naast dat u geld bespaart zijn de hout gestookte cv-ketels heel veilig en gebruiksvriendelijk. Hoe gaat dat in zijn werking? Als er problemen in het systeem voorkomen, zoals bijvoorbeeld een defecte pomp, dan wordt gelijk de koelbeveiliging automatisch ingeschakeld. Op deze manier wordt de houtkachel naar een lage en veilige temperatuur gebracht, zodat er niks kan gebeuren. 

3. Draag uw steentje bij aan een gezond milieu  

Wilt u ook niks liever dan een steentje bijdragen aan een gezond milieu? Dan is een hout gestookte cv-ketel zeker iets voor u, want het unieke cv-ketel systeem valt onder Bio-energie. Dat betekent dat de energie, verwarmde water, wordt hergebruikt om uw gehele huis of bedrijfspand te verwarmen. Zo kunt u uw bedrijfspand verduurzamen of bijdragen aan duurzaam wonen.

4. Creëer een aangename warmte en een huiselijk sfeer 

Een hout gestookte cv-ketel biedt vele voordelen, maar het is natuurlijk ook heel gezellig in uw huis of bedrijfspand. Op deze manier creëert u een aangename warmte en een huiselijke sfeer. Als u aan een openhaard denkt dan denkt u waarschijnlijk dat alleen de kamer waar de openhaard staat verwarmd wordt. Maar dat is bij de hout gestookte cv-ketel niet het geval, want deze ketel zorgt ervoor dat het hele huis verwarmd wordt.  

Meer weten over een hout gestookte cv-ketel?

Wilt u meer weten over een hout gestookte cv-ketel of denkt u er over na om thuis een hout gestookte cv-ketel te plaatsen? Neem dan contact op met installatiebedrijf Drachten (ITD BV)! Wij kunnen u alles vertellen over hoe u dit kunt implementeren en welke kosten u kunt verwachten. Neem contact op!