Installatiebedrijf Drachten | ITD B.V. 

ITD B.V. Drachten is een technisch installatiebedrijf in Drachten, dat zich bezig houdt met het ontwerpen, installeren en onderhouden van (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Installatiebedrijf ITD B.V. in Drachten is:

Domotica installaties

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van Domotica installaties: integratie van technologie en dienstverlening van buitenaf ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen. Deze techniek is ook zeer geschikt voor de levensbestendige woning.

Over installatiebedrijf ITD B.V. | Drachten

ITD B.V. is een installatiebedrijf in Drachten. Wij stellen ons ten doel een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn, daarom passen wij bij voorkeur energie-besparende en milieu-ontlastende installatietechnieken toe. In dit opzicht hebben wij dan ook een ruime ervaring met het installeren van o.a. warmtepompenzon-energie-systemen (Photo Voltaïc/Solar) en BSP-systemen.

Wij zijn als erkend leerbedrijf voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe medewerkers. Jonge medewerkers worden via stageplaatsen opgeleid tot professionele en vakbekwame installatie-monteurs of tot calculator/werkvoorbereider. Ons uitgangspunt is dat jongeren de toekomst hebben en dat je goed vakmanschap behoort door te geven.

Wij hechten erg veel waarde aan het welzijn en het veilig werken van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn VCA gediplomeerd, zodat zij alle werkzaamheden volgens de geldende ARBO wetgeving en veiligheidsvoorschriften kunnen verrichten.

Onze kernwaarden

Snel een installatiebedrijf in Drachten nodig die u verder helpt?

U kunt dan een afspraak maken via ons contactformulier Of kom gerust eens langs bij ons in Drachten om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat altijd klaar!

ITD Installatiebedrijf & Domotica

Het Helmhout 45, 9206 AZ,
Drachten, Friesland

T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Sitemap

Wij zijn aangesloten bij:
  • Sterkin Erkende Installateurs (Gas/Water/Elektriciteit)
  • Select Dealer van Atag verwarmings- en zon-energie-systemen
  • Specialist in ontwerp, installatie en onderhoud van (Brink) Luchtverwarming

 

BIJ STORINGEN BELLEN: 0512-541030

 
T. 0512 54 10 30
E. info@itdbv.nl

Serviceabonnement afsluiten

Afspraak maken

Installateur nodig?

Wij zijn aangesloten bij:

ATAG CV-Ketel
Brink
sterkin logo de echte installateur
 

Bekijk onze serviceabonnementen

ITD Installatietechniek
ITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & DomoticaITD Installatietechniek & Domotica