Over ons

 

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Over ITD Installatiechniek & Domotica

 

Wij stellen ons ten doel een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn, daarom passen wij bij voorkeur energie-besparende en milieu-ontlastende installatietechnieken toe. In dit opzicht hebben wij dan ook een ruime ervaring met het installeren van o.a. warmtepompen, zon-energie-systemen (Photo Voltaïc/Solar) en BSP-systemen.

Wij zijn als erkend leerbedrijf voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe medewerkers. Jonge medewerkers worden via stageplaatsen opgeleid tot professionele en vakbekwame installatie-monteurs of tot calculator/werkvoorbereider. Ons uitgangspunt is dat jongeren de toekomst hebben en dat je goed vakmanschap behoort door te geven.

Wij hechten erg veel waarde aan het welzijn en het veilig werken van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn VCA gediplomeerd, zodat zij alle werkzaamheden volgens de geldende ARBO wetgeving en veiligheidsvoorschriften kunnen verrichten.

Onze kernwaarden:

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken? Houd dan goed onze vacatures in de gaten!