Sanitair Drachten

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Sanitair in Drachten nodig?

ITD Installatietechniek helpt u graag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Drachten wat u kan helpen met advies of het ontwerp van (design)badkamers? Dan bent u bij ITD aan het goede adres. Ook bij de renovatie van uw douche- en toilet sanitair helpen we u graag verder. Onze specialisten zijn betrouwbaar en voorzien u graag van duurzame kwaliteit. Hier mag u te allen tijde dan ook op vertrouwen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat wij kunnen doen op sanitair gebied? Neem dan direct contact met ons op.

Duurzame service en betrouwbare kwaliteit

ITD Installatietechniek is een maatschappelijk verantwoorde onderneming in Drachten die bij voorkeur energiebesparende en milieu-ontlastende installatietechnieken toepast. Wij hebben daarom ook ruime ervaring met het installeren van sanitair in een duurzame omgeving, of aansluitingen van energiezuinige systemen. Niet alleen kunnen wij u helpen met Sanitair, bij ons kunt u ook terecht voor

 

Service voorop bij ITD Installatietechniek
ITD beschikt over een eigen 24-uurs servicedienst voor het verrichten van onderhoud en het verhelpen van storingen. Mede door deze service, en de ambitie om de beste service te bieden, heeft ITD al een aantal interessante projecten mogen uitvoeren in Drachten en omgeving. Bent u benieuwd naar wat ITD Installatie al heeft gedaan? Kijk dan eens hier naar onze projecten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ITD op het gebied van sanitair en installatie? Neem dan snel en gemakkelijk contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar voor advies en service.