Sanitair Drachten

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Sanitair in Drachten nodig?

ITD Installatietechniek helpt u graag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Drachten dat u kan helpen met advies of het ontwerp van (design)badkamers? Dan bent u bij ITD aan het goede adres. Ook bij de renovatie van uw douche- en toilet sanitair helpen we u graag verder. Onze specialisten zijn betrouwbaar en voorzien u graag van duurzame kwaliteit. Hier mag u te allen tijde dan ook op vertrouwen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat wij kunnen doen op sanitair gebied? Neem dan direct contact met ons op. 

Duurzame service en betrouwbare kwaliteit voor al uw sanitaire opdrachten in Drachten

ITD Installatietechniek is een maatschappelijk verantwoorde onderneming in Drachten die bij voorkeur energiebesparende en milieu-ontlastende installatietechnieken toepast. Wij hebben daarom ook ruime ervaring met het installeren van sanitair in een duurzame omgeving, of aansluitingen van energiezuinige systemen. Niet alleen kunnen wij u helpen met Sanitair, bij ons kunt u ook terecht voor

 

Duurzaam leven en sanitair in Drachten 

Wanneer u uw badkamer, toilet of keuken wilt renoveren, is het handig om na te gaan wat essentieel is en wat nog intact kan blijven. Met kleine aanpassingen qua design of functionaliteiten kunt u al een groot verschil maken. Wanneer u de renovatie op deze manier aanvliegt bent u duurzaam bezig, dit is iets wat we bij ITD erg belangrijk vinden. Maar wist u dat u relatief eenvoudig duurzamer kunt leven door kleine aanpassingen? Hier 3 tips: 

Technologie ontwikkelt zich razendsnel, nieuwe (duurzame) technologische ontwikkelingen vinden dan ook aan de lopende band plaats. Er zijn diverse technologische opties om uw toiletbezoek te verduurzamen. Zo kunnen wij van ITD een bespaarknop voor u plaatsen op uw toilet. Deze knop zorgt ervoor dat er niet onnodig veel water wordt weggespoeld. Hierdoor wordt veel drinkwater bespaard en doet u dus mee aan het verduurzamingsproces. Naast de bespaarknop voor toiletten bieden wij ook een ‘smartwash’. Dit is een apparaatje die een bepaalde hoeveelheid zeep en water vrijgeeft voor het wassen van uw handen. Zo krijgt u voldoende zeep en water, maar niet onnodig veel. Zo kunt u technologie inzetten om duurzamer gebruik te maken van uw sanitair in Drachten. 

Om uw ruimte te renoveren kunt u gebruik maken van creatieve ideeën en ontwerpen. Zo hoeft de ruimte niet compleet te worden verbouwd en haalt u alles wat erin zit uit. Wij gaan graag met u in gesprek over uw ontwerpen en ideeën. Wij voorzien u graag van passend advies. 

Het licht in de badkamer en toilet kan vaak onnodig lang aanstaan. Dan is het handig om een duurzame verlichting te gebruiken. Bij ITD installeren wij graag LED- verlichting voor u in uw ruimte. LED- verlichting heeft een lange levensduur en verbruikt aanzienlijk minder energie dan andere verlichtingssoorten. Klik hier voor meer informatie over LED- verlichting. 

Service voorop bij ITD Installatietechniek

ITD beschikt over een eigen 24-uurs servicedienst voor het verrichten van onderhoud en het verhelpen van storingen. U kunt ons bellen voor al uw problemen of vraagstukken rond uw sanitair in Drachten. Mede door deze service, en de ambitie om de beste service te bieden, heeft ITD al een aantal interessante projecten mogen uitvoeren in Drachten en omgeving. Bent u benieuwd naar wat ITD Installatie al heeft gedaan? Kijk dan eens hier naar onze projecten. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ITD op het gebied van sanitair en installatie? Neem dan snel en gemakkelijk contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar voor advies en service.