Sanitair Drachten

 

Meer Informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Voor al uw duurzame installatietechniek

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden (duurzame) elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor woningen, utiliteit en industrie.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten?

Erg blij dat onze CV ketel na onze verhuizing kon worden nagekeken door de toppers van ITD. Vakkundig personeel die weten wat ze doen. Daarnaast een goede uitleg gekregen over het onderhoud wat werd gepleegd. Al met al dus dik tevreden! 

- Hendrika de Jong

 

Recente projecten

 

Aangesloten bij:

 

atag logobrink logosterkin logo echte installateur

Sanitair in Drachten nodig?

ITD Installatietechniek helpt u graag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Drachten wat u kan helpen met advies of het ontwerp van (design)badkamers? Dan bent u bij ITD aan het goede adres. Ook bij de renovatie van uw douche- en toilet sanitair helpen we u graag verder. Onze specialisten zijn betrouwbaar en voorzien u graag van duurzame kwaliteit. Hier mag u te allen tijde dan ook op vertrouwen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat wij kunnen doen op sanitair gebied? Neem dan direct contact met ons op.

Duurzame service en betrouwbare kwaliteit

ITD Installatietechniek is een maatschappelijk verantwoorde onderneming in Drachten die bij voorkeur energiebesparende en milieu-ontlastende installatietechnieken toepast. Wij hebben daarom ook ruime ervaring met het installeren van sanitair in een duurzame omgeving, of aansluitingen van energiezuinige systemen. Niet alleen kunnen wij u helpen met Sanitair, bij ons kunt u ook terecht voor

 

Duurzaam leven en sanitair 

Wanneer u uw badkamer, toilet of keuken wilt renoveren, is het handig om na te gaan wat essentieel is en wat nog intact kan blijven. Door bepaalde dingen en functionaliteiten aan uw ruimte toe te voegen kan de ruimte al een heel metamorfose ondergaan. Daarnaast zorgt het ervoor dat u duurzaam bezig bent. Iets wat wij bij ITD erg belangrijk vinden. Wilt u nou weten hoe u door aanpassingen duurzamer kunt leven? Dan zijn hier 3 tips. 

Technologie breidt zich haast met de minuut uit. Zo zijn er bijvoorbeeld al verschillende functionaliteiten ontwikkeld om uw toiletbezoek duurzamer te maken. Er bestaat bijvoorbeeld een bespaarknop die wij voor u kunnen plaatsen op uw toilet. Op deze manier spoelt het toilet geen onnodig water weg en doet u du smee aan het verduurzamingsproces. Ook is er een smartwash om een voldoende hoeveelheid zeep en water af te geven aan de gebruiker om uw handen schoon te krijgen, maar niet te veel dat het onnodig is. 

Om uw ruimte te renoveren kunt u gebruik maken van creatieve ideeën en ontwerpen. Zo hoeft de ruimte niet compleet verbouwd te worden en haal je alles wat erin zit uit. Wij gaan graag met u in overleg wat voor ontwerp en ideeën u heeft en welk advies wij voor u hebben. 

Het licht in de badkamer en toilet kan vaak onnodig lang aanstaan. Dan is het handig om een duurzame verlichting te gebruiken. Bij ITD installeren wij graag LED- verlichting voor u in uw ruimte. LED- verlichting heeft een lange levensduur en verbruikt aanzienlijk minder energie dan andere verlichtingssoorten. Klik hier voor meer informatie over LED- verlichting. 

Service voorop bij ITD Installatietechniek

ITD beschikt over een eigen 24-uurs servicedienst voor het verrichten van onderhoud en het verhelpen van storingen. Mede door deze service, en de ambitie om de beste service te bieden, heeft ITD al een aantal interessante projecten mogen uitvoeren in Drachten en omgeving. Bent u benieuwd naar wat ITD Installatie al heeft gedaan? Kijk dan eens hier naar onze projecten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ITD op het gebied van sanitair en installatie? Neem dan snel en gemakkelijk contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar voor advies en service.